Barnas verdensdager i Fredrikstad 2013

Dato: 4. mai  Antall deltakere: ca 150 Målgruppe: 7 – 12 år  Prosjektet er støttet av Norsk Filminstitutt  Barnas verdensdager er produsert av Kulturskolen i Fredrikstad, Østfold Kulturutvikling og Rikskonsertene

Dato: 4. mai
Antall deltakere: ca 150
Målgruppe: 7 – 12 år
Prosjektet er støttet av Norsk Filminstitutt
Barnas verdensdager er produsert av Kulturskolen i Fredrikstad, Østfold Kulturutvikling og Rikskonsertene

Barnas Verdensdager er en internasjonal familiefestival med kulturuttrykk fra ulike steder i verden, som arrangeres flere steder rundt om i landet. Her kan barna være med på verksteder, forestillinger, konserter, og også smake mat fra ulike deler av verden. Lørdag 4.mai ble  Barnas verdensdager arrangert for andre gang i Fredrikstad,  dette som et samarbeid mellom Rikskonsertene, Østfold Kulturutvikling og Kulturskolen i Fredrikstad.

Som del av Barnas Verdensdager arrangerte E6 Østfold Mediverksted åpent verksted med vegganimasjon for barn i alderen 7 til 12 år i den nye 3.etg. ved Kulturskolen i Fredrikstad. Verkstedet hadde stor deltagelse, og rundt 150 barn var innom verkstedet i løpet av dagen. Det ferdige veggmaleriet fikk tittelen Azuzelen, og animert film samt dokumentasjon av prosessen er publisert på Vimeo.

[dzs_videogallery id=»Barnas VD2013″ settings_separation_mode=»normal» settings_separation_pages_number=»5″]

 

 

Comments are closed.