Hopp til innhold


Folk i gata blir drømmedager (2010)

Opplev Fredrikstad melder at det i år ikke bli arrangert Folk i Gata-festival, men det skal bli drømmedager for barn og unge.

Tanken er et stort seksdagers program for barn og unge i sentrum.
Drømmeverkstedene har vært en suksess under Folk i Gata de to siste årene. I fjor fikk 1 000 åttendeklassinger prøve seg i verksteder, i samarbeid med Østfold Kulturproduksjon.
I år tar de dette enda lenger:
– Vi skal tilby verksteder for 3 000 elever – fra mandag 31. mai til fredag 4. juni, røper Maya Nielsen i Opplev Fredrikstad.
De som skal hjelpe til med gjennomføringen er blant annet Studium Actoris, Høgskolen i Østfold/Science Center Østfold, Miljøavdelingen i Fredrikstad kommune, Barnekultursenteret Qulthus, Borgarting Impro, Fredriksstad Blad og E6 Østfold Medieverksted.
I tillegg så blir det stor Drømmedag i sentrum lørdag 5. juni med et allsidig program

Publisert i Drømmeverksted 2010.


Intervju med 3 FFK-spillere

ffk_logoElever ved Gudeberg Ungdomsskole intervjuer Ardian Gashi, Pål Andre Czwartek og Jan Tore Ophaug.

Play

Publisert i Folk i Gata 2009.

Stikkord: .


Intervju med Glenn Glitter

Glenn GlitterGlenn «Glitter» Henriksen er tattovør, men hva vil det egentlig si? Gudeberg Ungdomsskole er på plass for å stille noen spørsmål.

Play

Publisert i Folk i Gata 2009.

Stikkord: .


Folk i Gata – Gudeberg Ungdomsskole

Under festivalens andre dag hadde vi besøk av Gudeberg Ungdomsskole. Dette er bare oppvarmingen:

Play

Publisert i Folk i Gata 2009.

Stikkord: .


Folk i Gata – Gaustad Ungdomsskole

Elever fra Gaustad Ungdomsskole fikk frie tøyler til å intervjue folk under oppstarten av Folk i Gata. Her er resultatene:

Play

Publisert i Folk i Gata 2009.

Stikkord: .


Folk i gata 2009 – Radiokurs

img_0338E6 Østfold Medieverksted tilbyr festivalkurs, dvs. at vi gjennomfører kurs for skoleklasser/gruppe med elever under festivaler. Vi lager innslag og tar bilder og legger ut fortløpende på ungfriradio.no

Så langt har vi gjennomført festivalradio for Folk i Gata i Fredrikstad, Barnefilmfestivalen i Kristiansand og Momentum i Moss, mm. Vi dekket også Månefestivalen 2008 og Fredrikstad Animasjons Festival 2008.

Publisert i Nyheter, Folk i Gata 2009.

Stikkord: .


Lørdagstemning

God stemning på lørdagen i solsteika!
UFR reporter Tele Nilsen

Play

Publisert i Podcast.


Skranglebein og Espen Leite

Fredrikstads store sønn Skranglebein var selvsagt på Månefestivalen (og om du ikke vet hvem han er så burde du sjekke ut dette).
På festival var også i aller høyeste grad Espen Leite, som var utropt som festivaltrubadur og hadde opptil flere oppredener per dag.
At disse to improvisasjonskunstnerene spillte sammen var en «höjdare», både på Torgscenen og i de sene nattetimer på Majorstuen.

Play

Publisert i Podcast.


Last Ink

Månefestivalen er ikke helt som andre festivaler, det vet vi som har vært der! Ikke nok med at konserter gjør hele Gamlebyen lykkelig i tre dager til ende, nei, for Månefestivalen byr på underholdning av andre slag også. Og det koster ikke en krone å få med seg faktisk! Ja for Månefestivalen er ikke som andre festivaler…. For andre året på rad er Last Ink ansvarlig for underholdningen på Ridehusplassen og bidro til å heve trivsel, humør og wow-nivået helgen igjennom med fantastiske opptredner.
UFR prosjektleder Ingeborg møtte Last Ink i Tøihushagen på fredagen. Fortsatt…

Play

Publisert i Podcast.


Mary me young

Seint på kvelden etter Madrugada konserten var det bare å skynde seg bort til Teglhuset. Der skulle Mary me young spille før Tellusalie. URF reporter Tele Nilsen traff trøndertrioen backstage før konserten.
Fortsatt…

Play

Publisert i Nyheter, Podcast.