Hopp til innhold


Metallica kommer til Norge!

Tidligere konserter i Norge var en konsert i 1999 og to konserter i 2003, alle konsertene ble raskt utsolgt.

Denne gangen kommer de til Valle Hovin Stadion og denne konserten blir en av bare et dusin konserter som Metallica kommer til å gjøre i Europa i år, så vi forventer at interessen blir stor.

Tittelen på turneen er: Sick Of The Studio ’07.

Når metallica sist var i Norge i 2003 var jeg bare 11 år, da hørte jeg på hits for kids! og trodde metallica var livsfarlig. Men nå er jeg blodfan. det tok meg uker å overtale mamma og pappa til å få gå. Så til slutt fikk jeg den endelige tillatelsen. Jeg og fire venner klarte og skaffe oss biletter før det ble utsolgt. Og nå er det bare 90 dager til konserten på Valla Hovin 10 juli. Jeg kommer med oppdateringer rundt konserten fortløpende.

Metallica

Publisert i Nyheter.

Stikkord: , .