Hopp til innhold


Vinn billetter til Blacksmith Bondage , Powersolo og Skambankt !!

Fredag 27 april kommer Blacksmith Bondage , Powersolo

og Skambankt til Fredrikstad og holder konsert på den nye

Blå Grotta – og DU kan vinne billetter!!!

Blacksmith Bondage er Fredrikstad bandet som omtaler seg selv på følgende vis på myspace siden sin » We are Blacksmith Bondage, born to kick your ass! We live in Fredrikstad and play Sleazy, Bondage Rock n’ Roll with balls from front to back……….and to the front again!» Blacksmith Bondage starter kalaset på Grotta etterfulgt av Powersolo fra Danmark.

606283500_m.jpg

Powersolo spiller punk-a-billy og stikker innom Fredrikstad på sin mini-norges-turné.Powersolo har spilt over den ganske verden og pisket opp sitt publikum med låter som beveger seg i et musikkals landskap hvor alt virker mulig – et kultband kan man vel si de er.

714487053_m.jpg

Kveldens hovedband er norske Skambankt – som er skamrost som liveband og ble etter sin debutplate stemplet som norges nye rockehåp. Bandets andre plate «Eliksir» kom i januar og rockehåpet har klart å innfri – Og det kan DU få oppleve på Grotta.

skambankt_logo.jpg

Reglene er enkel. Du svarer på tre spørsmål og vi kårer de heldige vinnerene !!

Send svar som kommentar her på siden innen 26.4 (altså dagen før konsertene).
Nå er det sånn at Skambankt har 18 års grense.
Men Blacksmith Bondage og Powersolo har IKKE 18 års grense !!

Spørsmålene er som følger :

1. Hva heter den nye Ep til Blacksmith Bondage ?

2. Hvem spiller bass i Powersolo?

3. Hvilke to norske filmer har Skambankt med på soundtracket sitt?

Lykke til 🙂

Publisert i Nyheter.

Stikkord: , , , , .