Hopp til innhold


Kajakk – Kameratene

Kajakk-kameratene er et padleforum for alle som vil være med i et padlemiljø hvor turer og sosialt samvær vil være det aller viktigste. Kajakk-kameratene er startet av Ragnar Boye, Bjørn Pettersen og Gunnar Petterson.


Ragnar Boye er 51 år, Gunnar Petterson er 50 år. Begge har padlet kajakk i over 35 år! Bjørn Pettersen er 48 år, og en meget aktiv padler.
Kajakk-kameratene er for voksne med eller uten tidligere padle-erfaring. Det legges opp til at alle har ansvar for seg selv. Å være med i Kajakk-kameratene er helt gratis! Ingen medlemskontingent – ingen dugnader – bare ren padleglede og sosialt samvær! Vi avtaler turer via Internett . Det legges opp til faste padleturer på tirsdager fra kl 18.00 med forskjellige utgangspunkt som opplyses på terminlisten. Vi satser også på noen turer i helgene. Er dette noe for deg? ta kontakt med oss. Om du har forslag til turer så kontakt Gunnar Petterson som legger dette inn på hjemmesiden.

Publisert i Diverse.