Hopp til innhold


Radiokurs for Fredrik II – Hørespill

Tirsdag 4. og onsdag 5. mars hold ungfriradio.no v/ Ingeborg Kolle og Mona Nesje kurs for MK elever fra 3.klasse på Fredrik II. Iløpet av 2 dager jobber elevene i 4 grupper på E6 i Gamlebyen. Her er resultatene fra de 2 gruppene som lagde hørespill.

«Mormors»

Tre Frognerberter skal til Svinesund i pappas nye Audi . Plutselig stopper bilen, og jentene må bo på pensjonat i Gamlebyen. Og det eneste stedet de får r tak i en ordentlig Caffe Latte er på det koselig stedet Mormors, men så begynner uhyggelige ting å skje …

mormorstine og henna

Vilde : Aida Bennia. Hilde : Henna Coralic. Mathilde : Martine Andersen. Mormor : Kaia Krabberød. Randi : Karina Høkeli. Forteller : Tine Christensen

«Anne Rimers hevn»

Etterforsker Hanne Pedersen er på sporet av en morder, men sporene leder henne til Anne Rimer som ble brent som heks i 1653. Flere lik blir funnet med et brennmerke i form av en hånd … Er det et gjenferd som står bak drapene?

Anne Rimers hevn

Laget av Egil Ravndal, Cathrine Lambrekt Andersen, Linda Arnesen, Hege Mølnvik og Cecilie Stavrum Myrvold

Play

Publisert i Hørespill.

Stikkord: .